Lediga jobb / Sök jobb


Just för tillfället har jag inga lediga timmar att erbjuda men till hösten ämnar jag ev. ansöka om extra hjälp vissa nätter. Info om detta dyker upp på denna plats ifall det blir aktuellt.
För den som är intresserad är det dock fritt fram att anmäla sitt intresse för "vikarietjänstgöring". Detta kan man göra i formuläret längst ner.

Några ord om kvalifikationer


Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av liknande jobb utan det räcker med att du är utrustad med ett sunt förnuft och öppet sinnelag samt att du är följsam, lyhörd, ordningssam och bra på att hålla tider. Ung, gammal el. mittemellan spelar ingen roll. Inte heller om du är kille eller tjej. Goda kunskaper i svenska el. finska är dock ett krav. Ett plus, men inget krav, är ifall du också i övrigt är tillgänglig och flexibel då byten och inhopp vid sjukdom då och då kan bli aktuellt.


Sök jobb

Ifall du är intresserad av jobb hos mig så kan du fylla i de begärda uppgifterna i formuläret nedan samt skriva en rad om dig själv så hör jag av mig. Ett annat alternativ är att du helt enkelt ringer till mig på telefonnummer: 08-749 34 88. Tyvärr kan du inte använda formuläret ifall du har web baserad E-post . Då skickar du bara din ansökan till pasi@finfint.com

Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Ev. mobilnummer


Skriv en rad om dig själv samt vilken av tjänsterna
du är intresserad av:


 

 

 
 

Sidan kräver att din Webläsare klarar av att läsa java-script, Flash samt att den ser sidor där skikt använts. Internet Explorer version 5.0 och senare fungerar alldeles utmärkt.
Lite råd om hur man sköter om sin egen assistans
Ideér och projekt i min skalle
Tankar och funderingar satta på pränt
Startsidan Vad innebär Personlig  Assistans? Vad är en ryggmärgsskada?
Assistenternas arbetsschema Mer om att jobba hos mig... Introduktion och arbetsträning
Lediga jobb / Sök jobb Här bor jag ... Länkar
© Pasi Talikka 2003