Timredovisningen till Försäkringskassan

Senast den 10:e andra månaden efter den aktuella redovisningsmånaden så måste du redovisa de timmar du använt. M.a.o. ska t.ex. juli månads assistanstimmar redovisas senast den 10:e september.

Redovisningen är mycket enkel. Det handlar om att du skickar in alla assistenters timrapporter tillsammans med en räkning på det totala antalet använda timmar. Timrapporterna måste vara påskrivna av assistenterna och det totala timantalet ska givetvis överrensstämma med antalet timmar du angett på räkningen. Räkningen är en färdig blankett som Försäkringskassan tillhandahåller. Det som behöver fyllas i är i stort sett bara ditt namn, ditt personnummer, det totala timantalet samt en underskrift.

Ifall du väljer att använda dig av min tim- och löneredovisningsmall så kan det inte bli fel - såvida du inte raderar bort någon av koderna förstås. Förutom att timlistorna blir klara i tid (självklart eftersom det är du som fyller i dem!) så räknar den
automatiskt ut det totala timantalet. Fyll bara i när och i hur många timmar varje assistent jobbar.

Låter det jobbigt att behöva fylla i assistenternas timrapporter också? Jag lovar att det är hästvägar enklare än att varje månad samla in illa ifyllda rapporter och sedan försöka få timmarna att gå ihop. Have done that - no more for me!

Navigera vidare...

Själva beslutet... Assistenternas löner
Innan du börjar Försäkringar
Sätt igång! Alla blanketter
Timredovisningen till FK Övrigt
Inbetalning av skatter Gratis hemsida?
Årsdeklarationen


 
 

Sidan kräver att din Webläsare klarar av att läsa java-script, Flash samt att den ser sidor där skikt använts. Internet Explorer version 5.0 och senare fungerar alldeles utmärkt.
Lite råd om hur man sköter om sin egen assistans
Ideér och projekt i min skalle
Tankar och funderingar satta på pränt
Startsidan Vad innebär Personlig  Assistans? Vad är en ryggmärgsskada?
Assistenternas arbetsschema Mer om att jobba hos mig... Introduktion och arbetsträning
Lediga jobb / Sök jobb Här bor jag ... Länkar
© Pasi Talikka 2003